• A lejohem unë të votoj në zgjedhjet e qytetit më 31 Maj?

    Po, nëse jeton ligjërisht këtu prej 5 vitesh. Kaq mjafton.

Përse duhet të votoj?

Sepse ti je Reykjaviks, jeton këtu, do që të jetosh në një vend të mirë, të kesh një punë të mirë dhe fëmijët e tu të përparojnë

Përse duhet që unë të votoj për Samfylkingin?

  • Ne rrisim numrin e apartamenteve me qera në 2500-3000
  • Mësimdhënie të gjuhës amtare në shkollë
  • Kartën e Kohës së Lirë / Frístundarkort, e rrisim në vlerën 50.000 kr.
  • Informacione në më shumë gjuhë të huaja
  • Këshillim edhe më i mirë për Reykjaviksit e rinj /emigrantëtHapim përsëri “Café Kúltúra“!
  • Qytetin e Reykjavikut e bëjmë shembull për punëdhënësit etjerë
  • Mësimdhënie e islandishtes nëpër vendet e punës
  • Rroga të njejta pavarësisht origjinës së punëtorit